Klubture

Årets højdepunkt, for hovedparten af alle klubbens medlemmer.
Klubturen, er ud over en hel masse skiløb, hygge og fest, socialsamvær med familie, venner og andre klubmedlemmer. Traditionen tro forsøger klubben at arrangere minimum tre årlige klubture, fordelt i vinter månederne.

Længere nede på siden, kan du få information om de kommende klubture, hvilke uger, samt indkvartering og prisinformation mm.

Planlægningen af året klubture i er i fuld gang, følg med på siden og se hvilke fantastiske destination vi besøger i år.

Klubturene sæson 2019 – 2020

Uge 7: St. Anton am Arlberg, Østrig med bus/kør selv

Årets uge 7 klubtur går igen til snesikre St. Anton der er den største skiby i det imponerende Arlberg-område. 280 km pister og mere end 200 km off-piste danner rammen om skiferien og byder på alt, hvad hjertet kan begære.

4 nye lifter til vintersæsonen 2016 – 2017, som forbinder Lech/Zürs og St. Anton bliver til Østrigs største sammenhængende skiområde.
Se mere her…

St. Anton am Arlberg 2019

Skiområde med 97 lifter og 280 km piste

Årets uge 7 klubtur 2019, går igen til snesikre St. Anton der er den største skiby i det imponerende Arlberg-område. 280 km pister og mere end 200 km off-piste danner rammen om skiferien og byder på alt, hvad hjertet kan begære. Vi skal bo i Flirsch ca. 10 Km fra selve centrum, men de gratis skibusser sørger for transport mellem de enkelte småbyer og St. Anton (15 min drift).

Selve byen ligger i 1300 m og skiområdet går op til 2800 moh (valluga). Hver er der skiløb for enhver smag for ikke at tale om fantastisk afterski. http://www.stantonamarlberg.com/winter/ eller http://www.stantonamarlberg.com/images/stories/panoramen/ski-panorama-jpg/SkiarlbergPano14-15.jpg

Indkvartering

Vi skal bo på hotel Basur i Flicsch www.basur.at. Det er et hyggeligt familiehotel med morgenmadsbuffet og aftensmad med menuvalg (½ pension).
Vi har reserveret nogle dobbelt-, tresengs og enkeltværelser alle med bad og toilet. På hotellet er der desuden wellnessområde, bar og gratis W-lan. Bussen ankommer tidlig lørdag og afgår efterfølgende lørdag aften, så der er mulighed for 8 dage på ski.

Priser Hotel Basur

Medlemspris pr. person 4.460,- kr. inkl. ½ pension
Tillæg for enkeltvær 680,- kr.

Priser bus Odense – St. Anton retur.
Pris pr. person 1.574,- kr.

Vi kører med SneXpressens busser. Info om busser, opsamlingssteder og bagage på www.snexpressen.dk

Liftkort Arlberg Voksen inkl. 5€ returgebyr
8 dage 2.865,- kr.

Liftkort Arlberg Unge (2000- 2003), senior (1946-1955). inkl. 5€ returgebyr
8 dage 2.470,- kr.

Liftkort Arlberg børn (2004- 2011). inkl. 5€ returgebyr
8 dage 1.773,- kr.

Morgenmad ved ankomst bestilles ved tilmelding på nedenstående mailadresse. Betales direkte til hotellet når det er indtaget.
Aftensmad ved afrejsedagen kan bestilles dagen før på hotellet og afregnes med hotellet når det er indtaget.

Spørgsmål og info på ski-u7@odenseskiklub.dk eller på tlf. 22 72 75 24. (tilmelding modtages ikke på denne mailadresse)

Depositum 2000 kr. Pr. person betales ved tilmelding.
Restbeløbet indbetales senest 31/12 2018

TILMELDING, KLIK HER!

På ovenstående mailadresse oplyses hvem man vil dele dobbeltværelse med.
Der er kun få enkeltværelser til rådighed.

Turen er ikke en pakkerejse og derfor ikke omfattet af rejsegarantifondens dækning.

Deltagelse i turen kræver medlemskab af Kolding Skiklub eller evt. anden skiklub under Danmarks Skiforbund. Klubtilhørsforhold skal oplyses ved tilmelding.